Bell Schedules

Lunch Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
KA & KB 10:30 AM 11:00 AM 30 min
KC & KD 10:35 AM 11:05 AM 30 min
1A & 1C 10:40 AM 11:10 AM 30 min
1B & 1D 11:00 AM 11:30 AM 30 min
2A & 2B 11:05 AM 11:35 AM 30 min
2C & 2D 11:10 AM 11:40 AM 30 min
3A & 3B 11:30 AM 12:00 PM 30 min
3C & 3D 11:35 AM 12:05 PM 30 min
4A & 4D 11:50 AM 12:20 PM 30 min
4B & 4C 12:00 PM 12:30 PM 30 min
5A & 5B 12:05 PM 12:35 PM 30 min
5C & 5D 12:25 PM 12:55 PM 30 min
Conference Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Specials 7:50 AM 8:35 AM 45 min
2nd Grade 8:35 AM 9:25 AM 50 min
3rd Grade 9:30 AM 10:20 AM 50 min
5th Grade 10:25 AM 11:15 AM 50 min
Kindergarten 12:30 PM 1:20 PM 50 min
1st Grade 1:25 PM 2:15 PM 50 min
4th Grade 2:15 PM 3:05 PM 50 min