Bell Schedules » Conference & Specials Schedule

Conference & Specials Schedule

Conference & Specials Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
5th Grade 8:00 AM 8:50 AM 50 min
4th Grade 8:50 AM 9:40 AM 50 min
2nd Grade 9:40 AM 10:30 AM 50 min
3rd Grade 10:30 AM 11:20 AM 50 min
Kindergarten 12:35 PM 1:25 PM 50 min
1st Grade 1:30 PM 2:20 PM 50 min
Specials 2:20 PM 3:05 PM 45 min